Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.

Trening za 28.*

Trening prezentacijskih vještina kao dio projekta "28. zvjezdica", namijenjen mladima održat će se 05. i 06. listopada 2013. godine u Zagrebu, u prostorijama u sklopu Pivnice Medvedgrad. Sudionici treninga su 14 mladih osoba između 16 i 24 godine s područja Sjeverozapadne Hrvatske.

Trening se održava u sklopu projekta "28. zvjezdica" (28th Star) kojeg provode PRONI centar za socijalno podučavanje iz Osijeka, kao nositelj projekta, u partnerstvu s Udrugom ZAMISLI iz Zagreba i Info zonom iz Splita. Projekt "28. zvjezdica" podržan je od strane Europske unije kroz program IPA INFO 2011.

Cilj treninga je osposobiti sudionike za prezentacije zaključaka Masovnih diskusija po srednjim školama, kroz unaprjeđenje njihovih prezentacijskih vještina. Masovne diskusije na temu Europske unije održanje su, u sklopu projekta „28. zvjezdica“, u ožujku 2013. godine u Splitu, Osijeku i Zagrebu, te je u diskusijama sudjelovalo 266 mladih osoba.

Trening prezentacijskih vještina mladima će pomoći pri stvaranju i jačanju pozitivne slike o sebi, usvojit će osnovne elemente dobre prezentacije, osvijestiti svoj osobni prezentacijski stil, doprinijeti stjecanju vještina razmjene i prenošenja informacija svojim vršnjacima, detektirati metode uključivanja i motiviranja ostalih vršnjaka na dodatno informiranje o EU temama relevantnih za njih same, te će naučiti pripremiti svoju priču na razumljiv i interesantan način.

Trening prezentacijskih vještina namijenjen mladima održat će istovremeno u Osijeku, te 12. i 13. listopada u Splitu.