Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.

14 mladih spremno za duplo veću 28.*

Trening prezentacijskih vještina kao dio projekta "28. zvjezdica", održan je 05. i 06. listopada 2013. godine u Zagrebu, u prostorijama u sklopu Pivnice Medvedgrad. Sudionici treninga su 14 mladih osoba između 16 i 24 godine s područja Sjeverozapadne Hrvatske.

Trening prezentacijskih vještina namijenjen mladima održan je 05. i 06. listopada 2013. godine u Zagrebu, u prostorijama u sklopu Pivnice Medvedgrad. Sudionici treninga su 14 mladih osoba između 16 i 24 godine s područja Sjeverozapadne Hrvatske.

Trening se održava u sklopu projekta "28. zvjezdica" (28th Star) kojeg provode PRONI centar za socijalno podučavanje iz Osijeka, kao nositelj projekta, u partnerstvu s Udrugom ZAMISLI iz Zagreba i Info zonom iz Splita. Projekt "28. zvjezdica" podržan je od strane Europske unije kroz program IPA INFO 2011.

Mladi su osposobljeni za prezentacije zaključaka Masovnih diskusija po srednjim školama,sljedeću aktivnost projekta "28. zvjezdica". Masovne diskusije na temu Europske unije održane su, u ožujku 2013. godine u Splitu, Osijeku i Zagrebu, te je u diskusijama sudjelovalo 266 mladih osoba.

Trening prezentacijskih vještina mladima je pomogao pri stvaranju i jačanju pozitivne slike o sebi, usvojili su osnovne elemente dobre prezentacije, osvijestiti svoj osobni prezentacijski stil, te su naučili pripremiti svoju priču na razumljiv i interesantan način.