Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Izložba slika Andree Belić

Nedavno je u Ivanić gradu, u centru «Naftalan» otvorena izložba slika naše članice Andree Belić. Organizator i pokrovitelj izložbe je Pool-film-festival, festival dokumentarnog igranog i animiranog filma. Ispred lječilišta pozdravni govor održala je gospođa Birk, zatim je animatorica za kulturu, gospođa Ankica Janković rekla nekoliko riječi o programu, kao i Gospođa Vida Pust Škrgulja, povjesničarka umjetnosti; koja je govorila o retrospektivnom radu slikarskih djela /1995 .- 2007./. Izložba je bila popraćena pjesmama zbora «Milka Trnina» iz Ivanić Grada pod vodstvom profesorice Branke Bubalo Pališka. Snimao je Foto video Studio Tušek koji je Andrein sponzor, kao i televizija RTL. Medijski pokrovitelj bio je "Obiteljski radio" Ivanić Grad i Plavi radio. Izložba je otvorena do 20.06.2007. i prodajnog je karaktera, tako da je još uvijek možete otići pogledati. Svojim dolaskom izložbu su uveličali članovi naše udruge "Zamisli», Udruge «Hupt», roditelji iz udruge «Oko», a također je došla naša sportska plivačka zvijezda Ana Sršen, koja je i velika podrska našoj Andrei.