Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Međunarodni dan osoba s invaliditetom, "ŠPORT ZA SVE"

3. 12. 2007., na međunarodni dan osoba s invaliditetom održano je sportsko natjecanje članova naše udruge i mladih iz srednje škole. Igrali su se rukonogomet i košarka u kolicima, a sve je to organizirano u suradnji sa Volonterskim centrom Zagreb, i ovim putem im još jednom zahvaljujemo na angažmanu.
 
Utakmica je bila puni pogodak! Volonterima i srednjoškolcima predstavili smo sportove u kojim i mi možemo sudjelovati ber obzira na invaliditet, te da im možemo parirati u svemu. Kako su sami srednjoškolci kazali nakon utakmice, sve ih se to jako dojmilo. Pokazali su to najbolje redom koji se stvorio za igranje košarke i rukonogometa u kolicima.
 
Ostali dio ekipe, uglavnom oni koji nisu uspjeli doći na red za utakmicu, sudjelovali su na radionici koju su vodile naše slijepe članice Suzana i Otilija, a gdje im je objašnjena tehnika pisanja i čitanja Brajice.