Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Simboličnim tiskanjem opće deklaracije o ljudskim pravima

ZAGREB - Simboličnim tiskanjem opće deklaracije o ljudskim pravima, Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli, danas je predstavila pisač za brajevo pismo, vrijedan 41 tisuću kuna, koji im je donirala Ustanova za upravljanje športskim objektima. Novac je, prema riječima predsjednice udruge Svjetlane Marijon, prikupljen na prošlogodišnjem malonogometnom turniru Kutija 2005. instaliranjem pisača koji se nalazi u prostorijama Udruge u Pučkom otvorenom učilištu osigurani su uvijeti za samostalno tiskanje knjiga na brajici, istaknula je Marijon. Na Dan ljudskih prava 10. prosinca članovi Udruge dijelit će otisnute primjerke Deklaracije slijepim osobama, a u kinu Cinestar najavljena je projekcija filma "Ray", za koji naraciju za slijepe potpisuje Goran Grgia, a dijaloge interpretira Kristina Krepela.