Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Svi jednaki, svi različiti 2

21. 5. Grad Zagreb, odjel za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje u sklopu projekta «Svi razliciti, svi jednaki» organizirao je, u suradnji sa Centrom Sloboština i Udrugom Zamisli natjecanje u pečenju palačinki. Takoder, na natjecanje su došle medijski eksponirane ličnosti koje su dale jednu dodatnu dimenziju ovoj manifestaciji koja se pretvorila u zbilja dobru zabavu. Prvu palačinku ispekao je, simbolično dr. Zvonimir Šostar, pročelnik odjela. Natjecali smo se u parovima, jedna mlada osoba s invaliditetom, član udruge Zamisli i jedna poznata osoba. Ocjenjivači, točnije žiri bili su djeca iz vrtića, kao i štićenici doma Sloboština. Na kraju, pobijedili su svi. Sve je završilo pjesmom koju je povela Ivana iz grupe Magazin.