Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Treći roštilj udruge Zamisli

29. rujna, u subotu, održan je treći roštilj Udruge Zamisli. Kao i prethodni, i ovoga puta roštilj je bi na Bundeku, koji je sada možemo reći, i u potpunosti prilagođen za osobe u invalidskim kolicima. Nažalost, naši mladi članovi iz Zadra zbog problema s prijevozom nisu uspjeli doći, kao ni kolege iz Slovenije, naši partneri iz «Društva študentov invalidov Slovenije». Lijepa je vijest da su nam na roštilj došli kolege iz Rijeke, također iz partnerske udruge za mlade i studente s invaliditetom Primorsko-goranske županije «Znam» koji su bili oduševljeni Bundekom. Uz članove naše udruge došli su nam suradnici i prijatelji tako da nas je sveukupno bilo 40-tak. Ne moramo posebno spominjati da dobre atmosfere, ali i dobrih čevapa nije nedostajalo! Da slučajno ne bi bilo praznog hoda u zabavi pobrinuo se glavni showman, naš suradnik Mario Kovač. Na proljeće očekujemo idući roštilj, i nadamo se da ćemo se taj put okupiti u još većem broju.