Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

POZIV: Organizirani posjet muzeju suvremene umjetnosti

Udruga Zamisli u srijedu, 02. 03. u 17:00 organizira posjet Muzeju suvremene umjetnosti, koji je prilagođen osobama koje se kreću pomoću invalidskih kolica.
Izabrali smo ovaj datum budući da je prva srijeda u mjesecu i besplatan je ulaz za sve posjetitelje. Posjet MSU-u vam može biti vrijeme za opuštanje i učenje o čudnovatim i novim stvarima.
U kontaktu smo sa nadležnima u Muzeju i još nismo dobili odgovor da li je muzej prilagođen i za ostale tipove invaliditeta i da li ćemo imati svoje vodstvo kroz izložbe (koju bi mogli pratiti i gluhe i nagluhe osobe) ili ćemo se priključiti stručnom vodstvu zajedno sa ostalim posjetiteljima i to kroz izložbu 'Zbirke u pokretu' u 17 sati.
Nakon vaše prijave imat ćemo više informacija te vam javiti, i možemo sve individualno dogovoriti.
Molimo sve koji su zainteresirane da nam se do utorka do 13:00 jave na e- mail, i da članovi s područja grada Zagreba naznače da li im je potreban organizirani prijevoz.
Udruga Zamisli

Udruga Zamisli za svoje članove i prijatelje udruge, u srijedu, 02. 03. u 17:00 organizira posjet Muzeju suvremene umjetnosti, koji je prilagođen osobama koje se kreću pomoću invalidskih kolica.


Add a comment

Više...

 

POZIV - radni utorak: predstavljanje aktivnosti udruge i suradnika

Utorak, 8. Veljače u 18:00 sati:
Add a comment

Više...

 

ORGANIZIRANI POSJET ČLANOVA UDRUGE ARENA CENTRU

Naši članovi su u subotu, 29. Siječnja bili u organiziranom posjetu Arena centru. Inicijativa je potekla sa rasprave „Glas mladih“ gdje se govorilo o samostalnosti slijepih u svakodnevnom životu. Nekoliko članova udruge prohujalo je Arena centrom i provjerilo točnost informacija koje su navedene na web stranici Arena centra o pristupačnosti za osobe s invaliditetom.
Add a comment

Više...

 

Poziv na raspravu: "MOBILNOST" - pravo na prijevoz do fakulteta

Pozivamo Vas na sudjelovanje u raspravi na temu "MOBILNOST" - pravo na prijevoz do fakulteta, koju organizira Udruga Zamisli kao jednu od aktivnosti projekta "Ured za mlade s invaliditetom".
Add a comment

Više...

 

Organizirani odlazak u Arena shoping centar za članove Udruge

Ovu subotu, 29. Siječnja, Udruga organizira odlazak u shoping centar Arena. Cilj ove aktivnosti je u praksi provjeriti pristupačnost te članovima omogućiti shoping.

Add a comment

Više...

 

POZIV: Božični tulum udruge Zamisli

Ove godine božićni tulum će se održati u petak, 17. 12. 2010. godine početkom u 20.00 sati u pivnici „Medvedgrad Ilica".

Osim zabave, u programu ćemo imati prezentaciju i video uradak, te ćemo navesti koji su rezultati aktivnosti nastali u ovoj poslovnog godini. Tako ćemo proslaviti još jednu godinu uspješnog aktivizma.


Add a comment
 

POZIV - Radionica video aktivizma

Restart i udruga Zamisli pozivaju sve zainteresirane mlade koji su voljni i spremni naučiti kako snimiti reportažu na radionicu ‘video aktivizma’ u sklopu projekta ‘Korakom kamere’ – vidljivost mladih s invaliditetom.


Add a comment

Više...

 

Zašto je 3.12. međunarodni dan osoba s invaliditetom

 
Glavna skupština Ujedinjenih naroda, u listopadu 1992. god., na posebnoj, zajedničkoj sjednici, održanoj radi obilježavanja završetka Desetljeća osoba s invaliditetom (1983. – 1992.), usvojila je rezoluciju da 3. prosinca svake godine bude Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Nakon donošenja predmetne rezolucije, UN-ova Komisija za ljudska prava, u svojoj rezoluciji 1993/29, od 5. ožujka 1993. god., pozvala je zemlje članice da ističu obilježavanje 3. prosinca: ˝s ciljem postizanja punog i jednakog uživanja ljudskih prava i sudjelovanja osoba s invaliditetom u društvu˝.
 

Add a comment
 

Poziv na plesnu predstavu In-Grave

Plesna skupina In-grave 
Pozivamo vas na plesnu predstavu In-Grave u kojoj su izvođači osobe bez i s invaliditetom!
      

Add a comment

Više...

 

POZIV: RASPRAVA - slijepe osobe i svakodnevne aktivnosti

Pozivamo Vas na sudjelovanje u raspravi na temu slijepe osobe i svakodnevne aktivnosti, koju organizira Udruga Zamisli kao jednu od aktivnosti projekta "Ured za mlade s invaliditetom".


Add a comment

Više...

 
Više članaka...