Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Večera s osobama s invaliditetom

Večera s osobama s invaliditetom21. listopada 2010. u Sheratonu je održana večera na kojoj je sudjelovao Vedran Habel – stručni kuhar osoba s invaliditetom, Ana Orkić – njegova asistentica, Zlatko Ratkajec – konobar, slijepe i gluhe osobe te osobe s paraplegijom.

Na večeri je publika mogla vidjeti kako u restoranu treba pristupiti osobama s invaliditetom te kako one mogu u kuhinji pripremati hranu što znači da mogu biti zaposlene u ugostiteljskom sektoru. Mogli su se isprobati razni specijaliteti koje su osobe s invaliditetom pripremile. Također je bio i prikazan film o kamionu s kuhinjom.

21. listopada 2010. u Sheratonu je održana večera na kojoj je sudjelovao Vedran Habel – stručni kuhar osoba s invaliditetom, Ana Orkić – njegova asistentica, Zlatko Ratkajec – konobar, slijepe i gluhe osobe te osobe s paraplegijom. Na večeri je publika mogla vidjeti kako u restoranu treba pristupiti osobama s invaliditetom te kako one mogu u kuhinji pripremati hranu što znači da mogu biti zaposlene u ugostiteljskom sektoru. Mogli su se isprobati razni specijaliteti koje su osobe s invaliditetom pripremile. Također je bio i prikazan film o kamionu s kuhinjom.