Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Poziv na plesnu predstavu In-Grave

Plesna skupina In-grave 
Pozivamo vas na plesnu predstavu In-Grave u kojoj su izvođači osobe bez i s invaliditetom!
      
Hrvatski institut za pokret i ples povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, a u sklopu projekta Integracija kroz plesnu umjetnost, predstavlja plesnu predstavu In-Grave (španj. lagano, bez težine) kompanije El Tinglao iz Madrida. Predstava će se održati u Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10, 3. i 4.12., u 21 sat. Izvođači predstave In-Grave osobe su bez i s invaliditetom.
 
Cilj projekta Integracija kroz plesnu umjetnost je kro z pokret i ples potaknuti društvenu osvještenost o važnosti integracije osoba s invaliditetom te inicirati interakciju između osoba s invaliditetom, plesača, glumaca i svih onih koji se bave pokretom.

Karte možete rezervirati i kupiti u Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10, na telefon 01 4833 083 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ,  svaki radni dan od 10 do 15 sati.
  

  

  Plesna skupina In-gravePlesna skupina In-grave