Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

POZIV: Organizirani posjet muzeju suvremene umjetnosti

Udruga Zamisli u srijedu, 02. 03. u 17:00 organizira posjet Muzeju suvremene umjetnosti, koji je prilagođen osobama koje se kreću pomoću invalidskih kolica.
Izabrali smo ovaj datum budući da je prva srijeda u mjesecu i besplatan je ulaz za sve posjetitelje. Posjet MSU-u vam može biti vrijeme za opuštanje i učenje o čudnovatim i novim stvarima.
U kontaktu smo sa nadležnima u Muzeju i još nismo dobili odgovor da li je muzej prilagođen i za ostale tipove invaliditeta i da li ćemo imati svoje vodstvo kroz izložbe (koju bi mogli pratiti i gluhe i nagluhe osobe) ili ćemo se priključiti stručnom vodstvu zajedno sa ostalim posjetiteljima i to kroz izložbu 'Zbirke u pokretu' u 17 sati.
Nakon vaše prijave imat ćemo više informacija te vam javiti, i možemo sve individualno dogovoriti.
Molimo sve koji su zainteresirane da nam se do utorka do 13:00 jave na e- mail, i da članovi s područja grada Zagreba naznače da li im je potreban organizirani prijevoz.
Udruga Zamisli

Udruga Zamisli za svoje članove i prijatelje udruge, u srijedu, 02. 03. u 17:00 organizira posjet Muzeju suvremene umjetnosti, koji je prilagođen osobama koje se kreću pomoću invalidskih kolica.

Posjet MSU-u vam može biti vrijeme za opuštanje i učenje o čudnovatim i novim stvarima. Kroz stručno vodstvo ćemo pogledati izložbu 'Zbirke u pokretu'.

Udruga Zamisli