Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Nastavljamo s provedbom projekata prilagodbe literature

slikaweb1Udruga Zamisli potpisala ugovor s Ministarstvom znanosti i obrazovanja o provedbi projekata prilagodbe literature za slijepe i slabovidne studente!

Već drugu godinu za redom udruga Zamisli će provoditi projekte prilagodbe literature za slijepe i slabovidne studente. Projektima je cilj omogućiti studentima s oštećenjem vida priliku za ravnopravno studiranje, odnosno pružiti im pristup svoj literaturi koja im je nužna za studiranje.

Riječ je o dva projekta: "„Prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente 2.“ koji se provodi u partnerstvu s Pravnim fakultetom Sveučilište u Zagrebu i Fakultetom organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu te „Prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente II.“ koji se provodi u partnerstvu sa Sveučilištem u Rijeci, Sveučilištem u Splitu, Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te Fakultetom političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Prema odobrenim projektima literatura će se prilagođavati za 25 studenata s oštećenim vidom, a u lipnju ćemo znati i točan broj naslova koji će biti prilagođen.

 

                                                                                                                  mzos hr novi logo