Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Treća godina provedbe projekata prilagodbe literature

mzos hr novi logoI u akademskoj godini 2017/2018. Udruga Zamisli nastavlja s projektima prilagodbe literature za slijepe i slabovidne studente.

 Već treću godinu za redom udruga Zamisli provodi projekte prilagodbe literature za slijepe i slabovidne studente uz financijsku podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja. Projektima je cilj omogućiti studentima s oštećenjem vida priliku za ravnopravno studiranje, odnosno pružiti im pristup svoj literaturi koja im je nužna za studiranje.

Riječ je o dva projekta: "„Prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente 3.“ koji se provodi u partnerstvu s Pravnim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Fakultetom organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilištem u Rijeci i Zdravstvenim veleučilištem te „Prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente III.“ koji se provodi u partnerstvu sa Sveučilištem u Splitu, Sveučilištem u Osijeku, Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te Fakultetom političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Oba projekta traju do 1. ožujka 2018. godine, a u sklopu njih će se prilagođavati literatura za više od 20 slijepih i slabovidnih studenata.