Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

3, 2, 1 kreni „Priprema za državnu maturu“

altŠkolska godina polako odmiče, a uz redovito učenje, vrijeme je za pripremu i ponavljanje gradiva potrebnog za testiranje znanja na Državnoj maturi i razredbenim postupcima za prijavu na fakultete.

Udruga ZAMISLI poziva sve osobe s invaliditetom da se uključe u pripremu za polaganje državne mature i upis na željeni fakultet.

Potaknuti pozitivnim iskustvom naših korisnika do sada, samih mladih s invaliditetom, odlučili smo sedmu godinu zaredom realizirati radionice motiviranja mladih s invaliditetom na uključivanje u visoko obrazovanje.

Kroz ovu aktivnost možete se informirati, osnažiti i uz pomoć naših volontera na vrijeme i adekvatno pripremiti za polaganje ispita. Postoji mogućnost rada s volonterom na osobnoj razini. Ukoliko su volonter i sudionik/ica priprema iz drugih gradova tada postoji mogućnost rada preko skype-a. Pripreme su besplatne.

Što to znači? Od studenog/prosinca 2017. godine do srpnja 2018. godine sastajati ćemo se jednom mjesečno/ jednom u dva mjeseca na radionicama grupnog savjetovanja. Oni  koji  iz  nekog  razloga  budu  spriječeni  osobno  doći na radionicu,  mogu  nam  se  pridružiti  i putem skype-a!

Obrazac za sudjelovanje molimo ispunite najkasnije do petka, 24. studenog do 16:00 sati, a  nalazi se na OBRAZAC

Za eventualna pitanja vezana za radionicu, javite nam se mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; broj mobitela: 0915947288

Same pripreme nisu tek sudjelovanje na radionicama, već smo razmjenom kontakata i povezivanjem, našim polaznicima na raspolaganju za sva pitanja i dileme.

Radujemo se budućim susretima

alt