Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Odobren projekt «Volonterski centar Velika Gorica»

p1240818

Projekt se financira kroz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Projekt «Volonterski centar Velika Gorica» provodi Udruga Zamisli u partnerstvu s Gradom Velikom Goricom i KUD-om Čiče. Provedba projekta je počela 01.09.2017. i traje do 30.09.2018., a financiran je od strane Ministarstva u iznosu od 120.000,00 kuna. Volonterski centar pružit će potrebne informacije o volontiranju i volonterstvu općenito te potrebnu edukaciju onima koji se volontiranjem žele baviti. Promovirat će vrednovanje volonterskog rada, Zakon o volonterstvu te informirati građane o mogućnostima volontiranja u Velikoj Gorici i Europi preko Europske volonterske službe. Kroz VCVG uspostavit će se i održavati baza volontera i baza organizatora volontiranja, izradit će se internet baza i web stranica kroz koju će se uspostaviti i održavati sustavna komunikacija i razmjena informacija o ponudi i potražnji volonterskog rada. Kroz VCVG će se također posredovati u volonterskoj razmjeni te promovirati volonterstvo i vrednovati volonterski rad, odnosno, provoditi volonterske akcije u lokalnoj zajednici i školama kroz organiziranje i uključivanje volontera.