Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Istraživanje o utjecaju rada s mladima na prevenciju nasilja

Sudjelujte u istraživanju o utjecaju rada s mladima na prevenciju nasilja!

Na sljedećem LINKU možete pristupiti istraživanju koje se provodi kroz Europsko partnerstvo organizacija koje rade s mladima (Nizozemska, Austrija, Hrvatska (Udruga Zamisli), Velika Britanija te Proffesional Open Youth Work in Europe), a cilj mu je saznati više o utjecaju rada s mladima na prevenciju nasilja te nasilne radikalizacije u svim oblicima.

Ovo istraživanje je ujedno i jedan od elemenata koji će omogućiti razvoj Trening modula za osobe koje rade s mladima te preporuka o implementaciji aktivnosti prevencije ekstremizma/nasilja/radikalizacije u profesionalnom otvorenom radu s mladima.

Vaše će sudjelovanje u istraživanju imati značajan utjecaj na provedbu ovog projekta te budući tijek profesionalnog otvorenog rada s mladima u kontekstu nasilja/ekstremizma i radikalizacije te vam se unaprijed zahvaljujemo na popunjavanju upitnika!