Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Uključi se OPET!

1111111Udruga ZAMISLI počinje s provedbom projekta "Uključi se OPET!"  namijenjenog mladima između 15 i 30 godina

 

Projekt Uključi se OPET! provodi se uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a uključuje niz aktivnosti namijenjeih mladima između 15 i 30 godina. Tako će mladi moći sudjelovati u tri ciklusa radionica pisanja projekata, čime će steći znanja osmišljavanja, izrade i provođenje projekata, u interaktivnim predavanjima/radionicama na teme aktivnog građanstva, demokratskih procesa te mogućnosti uključivanja u iste, te u radionicama Forum teatra koje će voditi Mario Kovač, diplomirani kazališni redatelj s dugogodišnjim iskustvom u vođenju ovakvih radionica.

Projekt će trajati do listopada 2018., a ako ste zainteresirani za uključivanje u jednu od radionica, javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript !