Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

ODRŽANA PRVA EDUKACIJA O JAČANJU KAPACITETA UDRUGE ZAMISLI

U subotu, 26. rujna Udruga Zamisli održala je prvu cjelodnevnu online radionicu iz ciklusa “Jačanje kapaciteta Udruge” na temu javnog govora i prezentacije rezultata.

Edukacija je provedena u sklopu institucionalne podrške udrugama u programskom području „Institucionalna podrška stabilizacija i/ili razvoj udruga u području demokratizacije i društvenog razvoja (19 1 DEM) Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva (01.01.2020.- 31.12.2022.) kojeg je Udruga ZAMISLI korisnica a provodi ga sa svrhom jačanje kapaciteta kroz edukaciju zaposlenika/volontera i članova uprave.

Cilj je ovog treninga osnažiti kapacitete Udruge u smislu veće i kvalitetnije medijske prepoznatljivosti održanih i nadolazećih aktivnosti i projekata, kao i razvijanja vještina komuniciranja općenito. Za 17 članova i volontera Udruge Zamisli ovu je edukativnu radionicu održala Aleksandra Štingl, savjetnica za odnose s javnošću iz agencije Bolder i komunikacijska trenerica s bogatim iskustvom. Sudionici su iznijeli dosadašnje iskustvo s priopćavanjem pa su radeći na objavama za web stranicu i društvene mreže usvojili tehniku jasnog i konciznog priopćavanja i komuniciranja.

“Edukacija je bilo vrlo interaktivna i korisna jer se s online komunikacijom susrećemo svakodnevno pa će mi stečene vještine itekako trebati. Iako je bila subota, proveli smo ju iz udobnosti svog doma, neki čak i iz kreveta .”, izjavila je sudionica edukacije.


 

Projekt “Jačanje kapaciteta Udruge” provodi se kroz pet cjelodnevnih radionica od rujna do studenog 2020. godine s ciljem razvijanja i jačanja kapaciteta Udruge Zamisli. Polaznici radionica bit će educirani i o timskom radu i organizaciji vremena, emocionalnoj inteligenciji i uspješnoj komunikaciji, uspješnom upravljanju stresom te primjeni kreativnih tehnika u radu, razvijanju i definiranju metodologije prikupljanja podataka, arhiviranju i sistematizaciji. Projekt financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.