Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

ODRŽANA DRUGA EDUKACIJA O JAČANJU KAPACITETA UDRUGE ZAMISLI

U subotu, 10. listopada Udruga Zamisli održala je drugu cjelodnevnu online radionicu iz ciklusa “Jačanje kapaciteta Udruge” na temu timskog rada i organizacije vremena.

Edukacija je provedena u okviru institucionalne podrške udrugama u programskom području „Institucionalna podrška stabilizacija i/ili razvoj udruga u području demokratizacije i društvenog razvoja (19 1 DEM) Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva (01.01.2020.- 31.12.2022.) kojeg je Udruga ZAMISLI korisnica, a provodi ga sa svrhom jačanja kapaciteta kroz edukaciju zaposlenika/volontera i članova uprave.

 

Cilj je ovog treninga osnažiti kapacitete Udruge u smislu kvalitetnijeg upravljanja vremenom te timskog rada zasnovanom na ravnopravnosti, podjeli poslova i koordiniranosti. Za 13 članova i volontera Udruge Zamisli edukativnu je radionicu održao Domagoj Morić, stručnjak s desetogodišnjim iskustvom u provedbi edukacija i radu s mladima. Sudionici su teorijski i u grupnom te individualnom radu detektirali pravila i karakteristike kvalitetnog timskog rada, rješavali psihologijske testove te saznali kako svrhovitije organizirati vrijeme.

“Edukacija je bila sjajna! Naučene vještine organiziranja vremena te pravila suradnje u timskim oblicima rada svakako će nam dobro doći u svakodnevnom životu, posebice na radnom mjestu i s članovima obitelji”, izjavio je sudionik edukacije.