Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Poziv na online konferenciju "Aktivno sudjelovanje OSI u životu zajednice, Hrvatska i EU praksa"

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom ZAMISLI poziva Vas na online konferenciju "Aktivno sudjelovanje OSI u životu zajednice, Hrvatska i EU praksa" koja će se održati u srijedu, 4. studenoga od 11:00 do 13:00 sati putem ZOOM platforme.

Aktivizam nije preteška stvar za ljude koji streme promjenama u društvu. Riječ je o ljudima koji pomiču svoje i tuđe granica, za dobrobit društva u cjelini. Aktivisti s invaliditetom ne traže izlike, nego prilike za djelovanje. Svakodnevni izazovi za njih su prilika da kreiraju bolju budućnost. Sedmero izlagača ispričat će svoje aktivističke priče i nastojati potaknuti druge osobe s invaliditetom da se više uključe u civilno društvo te doprinesu boljem položaju osoba s invaliditetom u Hrvatskoj.

Nakon izlaganja svi sudionici online konferencije moći će podijeliti svoja iskustva u raspravi o tome na koji način udruge mogu još kvalitetnije zagovarati prava OSI te na koji način mogu bolje surađivati sa institucijama.

Treća je to od pet konferencija koje će Udruga „ZAMISLI“ organizirati u sklopu projekta „Izazovi svakodnevice osoba s invaliditetom“ financiranog od strane Grada Zagreba, čiji je cilj ukazati na izazove s kojima se osobe s invaliditetom svakodnevno susreću.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do ponedjeljka (2. studenoga) u 12h. Prijave se podnose putem obrasca.