Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

ODRŽANA TREĆA EDUKACIJA O JAČANJU KAPACITETA UDRUGE ZAMISLI

U subotu, 31. listopada Udruga Zamisli održala je treću cjelodnevnu online radionicu iz ciklusa “Jačanje kapaciteta Udruge” na temu upravljanja stresom.  Edukacija je provedena u okviru institucionalne podrške udrugama u programskom području „Institucionalna podrška stabilizacija i/ili razvoj udruga u području demokratizacije i društvenog razvoja (19 1 DEM) Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva (01.01.2020.- 31.12.2022.) kojeg je Udruga ZAMISLI korisnica, a provodi ga sa svrhom jačanja kapaciteta kroz edukaciju zaposlenika/volontera i članova uprave.

Cilj je ovog treninga osnažiti kapacitete Udruge u smislu uspješnijeg upravljanja stresom. Za 17 članova i volontera Udruge Zamisli edukativnu radionicu održali su Domagoj Morić, stručnjak s desetogodišnjim iskustvom u provedbi edukacija i radu s mladima i Antonija Džepina, psihologinja zaposlena u ljudskim resursima u Francku d.d. Sudionici su teorijski i u grupnom te individualnom radu detektirali vrste stresa prema trajanju i intenzitetu, stresore, reakcije na stres, razinu stresa, ispunjavali kvizove i upitnike o stilovima ponašanja te naučili kako upravljati mislima i pomoći sebi ili drugima u stresnoj situaciji..

“Jako mi se svidjela ova edukacija. Stres je sastavni dio života i vrlo je važno naučiti se nositi s njim jer puno toga ne možemo predvidjeti niti znati kako će to djelovati na nas. Posebno bih istaknuo činjenicu da će mi naučeno u ovoj edukaciji koristiti i na radnom mjestu i izvan njega”, izjavio je sudionik edukacije.