Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

ODRŽANA ČETVRTA EDUKACIJA O JAČANJU KAPACITETA UDRUGE ZAMISLI

U subotu, 14. studenoga Udruga Zamisli održala je četvrtu cjelodnevnu online radionicu iz ciklusa "Jačanje kapaciteta Udruge" na temu sastanaka i komunikacije.

Edukacija je provedena u okviru institucionalne podrške udrugama u programskom području "Institucionalna podrška stabilizacija i/ili razvoj udruga u području demokratizacije i društvenog razvoja (19 1 DEM) Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva (01.01.2020.- 31.12.2022.) kojeg je Udruga ZAMISLI korisnica, a provodi ga sa svrhom jačanja kapaciteta kroz edukaciju zaposlenika/volontera i članova uprave.

Cilj je ovog treninga bio osnažiti kapacitete Udruge u smislu uspješnije komunikacije uspostavljene komunikacijskim pravilnikom. Za 16 članova i volontera Udruge Zamisli edukativnu radionicu održala je Andrea Turić iz ASTRUKTURA obrta koja ima 20 godina godina iskustva u vođenju sastanaka. Jedna je od osnivača Dječje Udruge Hrabrost - DUH. Prije 12 godina ušla je u svijet poslovnog turizma, no 2019. odlučuje se za nove izazove izazove i postaje producentica u timu Roberta Knjaza.

Sudionici su u grupnim aktivnostima prošli sve korake stvaranja uspješnog sastanka i definirali alate za uspješniji rad na projektima. Upoznali su se s vrstama sastanka, dijelovima poziva na sastanak, zapisnicima i komunikacijskim pravilnikom te su simulirali sastanke.

"Današnja je radionica bila puna informacija i savjeta za uspješno organiziranje i vođenje sastanaka. Često sam na sastancima i uvidio sam koliko toga treba promijeniti jer nesvjesno u mnogočemu griješimo. Također, za dalje će mi svakako najkorisniji biti komunikacijski pravilnik", izjavio je sudionik edukacije.

alt