Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Započela priprema naracije za predstavu "Umišljeni bolesnik"

"Umišljeni bolesnik" u režiji Krešimira Dolenčića ovomjesečni je kazališni izbor za prilagodbu stručnoga tima Udruge Zamisli za mjesec travanj.

Kako saznajemo odabir je bio jednostavan: "Željeli smo svojim korisnicima ponuditi i nešto klasično, a opet novo. Nadamo se da će im se i svidjeti." izjavila je Martina Jurišić, stručna suradnica u prilagodbi.

Urednik naracije, Antonio Pavlović navodi kako predstava nije toliko kompleksna za prilagodbu koliko je očekivao, s obzirom da se radi o uprizorenju klasičnog književnog djela.

Ovaj put interpretaciju naracije odrađuje student glume Ivan Ožegović. "Odlučili smo da svi studenti glume koji žele mogu sudjelovati u našem projektu, zbog toga smo se odlučili na rotacije studenata i čini se kako je naš prijedlog primljen s oduševljenjem među studentima" - ističe

Svjetlana Marijon, predsjednica udruge.

Veselimo se novoj predstavi.