Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Mrak projekcija filma "Kauboji"

Udruga Zamisli organizira mrak projekciju filma "Kauboji" u Kinu Europa

Osim što se krenulo s prilagodbom kazališnih predstava, stručni tim Udruge Zamisli nastavlja raditi i na prikazivanju prilagođenog filmskog sadržaja za osobe oštećenoga vida, ali i za sve one koji su voljni uživati u filmovima na drugačiji način. Ove subote, 16. travanja, prikazuje se prva tzv. Mrak projekcija filma "Kauboji" u dvorani Muller Kina Europa. "Mrak projekcija se odnosi na puštanje zvučnog zapisa filma s naracijom za slijepe te bez slike nude gledateljima(icama)/slušateljima(icama) priliku pogledati film očima slijepih" objasnio nam je Antonio Pavlović, urednika naracija. "Projekcija počinje u 12 sati, a ulaz je besplatan. Poslije filma planiramo otvoriti raspravu na temu prilagodbe audiovizualnih sadržaja za osobe oštećenoga vida" izjavila je Svjetlana Marijon, predsjednica Udruge. Poziv je svim zainteresiranima uputila Martina Jurišišć, stručna suradnica u prilagodbi "Svi zainteresirani mogu nam se pridružiti i pogledati film na drugačiji način te u 90 minuta ući u kožu slijepih koji su često zaknuti u praćenju audiovizualnih sadržaja. Vidimo se u Kino Europi!"