Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Šesta prilagođena predstava Gavelle!

Sa zadovoljstvom možemo najaviti još jednu predstavu Gradskog dramskog kazališta Gavella koja će biti popraćena naracijom. Ovog puta odlazimo u Okrug OsageŠesta je ovogodišnja Gavellina predstava u nizu naše suradnje, koju će gledatelji oštećena vida moći pratiti samostalno. Riječ je o predstavi "Kolovoz u okrugu Osage", redateljice Slađane Kilibarde, a predstava prati zamršene odnose unutar obitelji Weston.

 

"Gavella postaje već dio Martine i mene" izjavio je Antonio Pavlović, urednik naracije, te nastavlja: "čini mi se da je ova predstava najzahtjevnija do sada, što zbog samog trajanja predstave, što zbog zamršenih odnosa koji se trebaju dočarati slijepima. Predstava kao takva je odlična, meni jedna od boljih na kojima sam radio naracije. Nadam se da će se svidjeti i slijepima".

"Predstava Kolovoz u okrugu Osage jedna je od složenijih predstava na kojoj smo radili prilagodbu, no svojom će se dinamikom i zanimljivošću svidjeti našoj publici. Ovoga petka organiziramo šesti po redu posjet Gradskom dramskom kazalištu Gavella te pozivamo sve da nam se pridruže na još jednoj prilagođenoj kazališnoj predstavi koju je naš tim kreirao uz pomoć Gavellina ansambla." - nadovezala se Martina Jurišić, stručna suradnica u prilagodbi.
Zahvaljujemo Gradu Zagrebu uz čiju podršku održavamo ovu aktivnost.

Dakle, vidimo se 28. listopada s početkom u 19:30 sati u Gavelli!
Slijepe pozivamo da donesu dobru volju, a mi ćemo donijeti slušalice za naraciju!