Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Biografija

Ja sam Martina Belić. Rođena sam u Čakovcu 10. 06. 1988. Slijepa sam od rođenja. Živim u Prelogu gdje i pohađam 3. razred ekonomskog smjera. Nakon završene Srednje škole, željela bih studirati pravo jer me privlači posao odvjetnika. Završila sam redovnu Osnovnu školu u Prelogu. U slobodno vrijeme se bavim glazbom. Završila sam osnovnu glazbenu školu svirajući glasovir. U Osnovnoj školi sam pjevala u školskom, a već 13 godina pjevam u crkvenom zboru. Sudjelovala sam na brojnim natjecanjima u pjevanju i osvojila brojne nagrade. Također nastupam na raznim školskim i drugim priredbama, humanitarnim koncertima itd. Najveća životna želja mi je postati poznata pjevačica, zato sam već počela sa snimanjem svog prvog albuma. Tekst i glazbu za svoje pjesme pišem sama, a oko aranžmana i snimanja mi pomažu djelatnici našeg radija. Do sad smo snimili 4 pjesme. Nadam se da ću uspjeti jer imam talenta i potencijala, a to je u tom poslu najvažnije. Moje pjesme su uglavnom ljubavnog karaktera jer sam ja jako emotivna pa su i moje pjesme takve. Životni moto mi je: Nikad ne odustajem. Obožavam putovanja i druženja s prijateljima jer sam jako društvena i komunikativna osoba pa zato volim upoznavati nove krajeve i stjecati nove prijatelje.